– Smaken

Melon

Het gourmetsap bij uitstek, heerlijk fris en fruitig, een en al sensuele zoetheid en lichtheid. Een vrucht van de zon zo aangenaam om op te drinken.

Pomme

Smakelijk, vol, met een heerlijk uitgebalanceerde smaak, een smakelijk drankje dat van de boom is gevallen om overal mee naar toe te nemen.

Pasteque

Een emblematische vrucht van het zomerseizoen om te proeven zonder zaden, gewoon om jezelf te verwennen. Een drankje in zomerse kleuren, ideaal om te hydrateren.

Litchi

De delicate smaak van een verfrissend drankje met exotische en geurige tonen. Een zintuiglijke reis zo subtiel exotisch dat je versteld zult staan!

Grenadine

Gastronomisch en ondeugend, grenadine neemt je mee terug naar de tijd van zorgeloos leven. Een klassieker waar we allemaal zoveel van hielden tijdens onze kindertijd.

Fraise

Rosy, fruitig en zomers blijft het onder alle omstandigheden hetzelfde, de aardbei herinnert je aan goede tijden. Stijlvol, het tovert bij elke slok een glimlach op je gezicht in een oceaan van frisheid.

Citron

Een pittige smaak, een kracht die zowel opwekkend als dorstlessend is: de unieke herinnering aan de bedwelmende geur van limonade. Een zomerklassieker ideaal om af te koelen.

Peche

Perfecte alliantie tussen frisheid en zoet genot, laat u overweldigen door de grote zachtheid van deze klassieker, zo zoet als in uw herinneringen.